ΜΕΝΟΥ
Follow us

Η Maison Tahité – Officine Creative Profumi είναι brand δημιουργίας αρωμάτων που το χαρακτηρίζει η έμφαση στις πρώτες ύλες και η μεταμόρφωσή τους σε ένα πρωτότυπο και σύγχρονο άρωμα.

Ο βασικός στόχος της Maison Tahité είναι να παρουσιάσει μια νέα οπτική της βιωσιμότητας, που κατανοείται πρώτα απ’ όλα ως σεβασμός προς το περιβάλλον αλλά και προς τις ανάγκες του πελάτη. Έτσι λοιπόν, στη συλλογή της Maison Tahité, που θα την βρείτε ολόκληρη στην Gruppo MD, σας περιμένουν αρώματα με βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά, με διακριτικές πινελιές design που υποδεικνύουν την πολυτέλεια που εκπέμπει το brand.

Αυτό που την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή σαν brand για τον καταναλωτή, είναι ότι κάθε συσκευασία περιλαμβάνει κάρτα φυτεύσιμων σπόρων: μια μικρή χειρονομία για να ανθίσει ένα λουλούδι και να κάνουμε τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος.

Στην Maison Tahité θα βρείτε 3 συλλογές Eau de Parfum, μια συλλογή αρωματισμού χώρου αλλά και την πιο πρόσφατη συλλογή περιποίησης σώματος, με όλα τα προϊόντα να περιστρέφονται από τις τρεις βασικές νότες: Βανίλια, Κακάο και Καφέ.

Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα των αρωμάτων της Maison Tahité στη Gruppo MD και εμπλουτίστε το εμπόρευμά σας με ένα δημοφιλές brand που σίγουρα θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

Eau de parfum 2023

Home Collection 2023