ΜΕΝΟΥ
Follow us

Γνωρίστε την Upper Canada μέσα από την Gruppo MD!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε την Upper Canada ως μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες της Gruppo MD. H Upper Canada ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1969 με στόχο να εμπλουτίσει τις επιλογές δώρων που υπάρχουν στην αγορά, με όμορφα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Αποτελεί τη «μαμά» εταιρεία 7 ξεχωριστών brand και πιο συγκεκριμένα:

Vintage Cosmetics: Μια ξεχωριστή εταιρεία με εργαλεία ομορφιάς vintage αισθητικής που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. 

Erase your Face: Μια σειρά με επαναστατικά επαναχρησιμοποιήσιμα πανάκια προσώπου, που βοηθούν στην απομάκρυνση του σκληρού μακιγιάζ και των καθημερινών ρύπων, μόνο με την προσθήκη νερού.

Aroma Home: Μια ολοκληρωμένη συλλογή από θερμοφόρες αλλά και αιθέρια έλαια που αποτελούν όμορφες ιδέες δώρων για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το άγχος και να χαλαρώσουν μετά από μια γεμάτη εβδομάδα.

Danielle Creations: Στη Danielle Creations θα βρείτε προϊόντα ομορφιάς με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, για μια αβίαστη, κομψή συλλογή beauty tools που ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις.

Cedar & Sage: Μια ανδρική συλλογή σύγχρονων αξεσουάρ περιποίησης που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν σε φόρμα όλη την ημέρα!

Wanderflower: Μια όμορφη σειρά προϊόντων ευεξίας που ηρεμούν & φροντίζουν σώμα και πνεύμα, εμπνευσμένα από τη φύση, δίνοντας ευεξία σε κάθε βήμα.

Yes Studio: Πολύχρωμα προϊόντα που ενισχύουν τη θετικότητα και δημιουργούν παιχνιδιάρικα ένα χαμόγελο που διατηρεί την αίσθηση της Παρασκευής όλη την εβδομάδα.

Natural Glow: Μια σειρά που γιορτάζει το γυναικείο σώμα, τη σεξουαλικότητα και την αυτο-ευχαρίστηση. Μέσα από τις συσκευές και τα προϊόντα της Natural Glow, προωθείται η αποδοχή, η αυτοφροντίδα και η αγάπη του σώματος μας.

Περιηγηθείτε στον κατάλογο της εταιρείας που θα βρείτε παρακάτω για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του κάθε brand.

H Upper Canada καταμετρά πλέον πολυάριθμες συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο όπως Καναδά, ΗΠΑ, Ευρώπη, Νότια Αμερική, Ασία και Αυστραλία, τόσο σε φυσικά όσο και σε online καταστήματα. Αυτό που την χαρακτηρίζει ως εταιρεία είναι: καινοτομία, έρευνα & εξαιρετικός ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.  Πέραν ωστόσο από την κορυφαία ποιότητα του προϊόντος, υπάρχει έντονη και η κουλτούρα του brand που δεν είναι άλλη από το να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πανέμορφα, μέσα και έξω με διαχρονικά αλλά και trending προϊόντα!

Μάθετε περισσότερα για την Upper Canada σε χονδρική επικοινωνώντας μαζί μας ή επισκεφθείτε μας σε ένα από τα showroom μας σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

Catalogue 2024