ΜΕΝΟΥ
Follow us

Εργαλεία Ομορφιάς: Tο βασικό κιτ για τέλεια εφαρμογή μακιγιάζ!

εργαλεία ομορφιάς χονδρική

Τα σωστά εργαλεία ομορφιάς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη μιας άψογης εμφάνισης μακιγιάζ. Από βούρτσες έως σφουγγάρια, η συλλογή βασικών εργαλείων ομορφιάς είναι απαραίτητη για κάθε λάτρη του skincare world.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στα απαραίτητα εργαλεία ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε λαμπερή επιδερμίδα & αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Εργαλεία Ομορφιάς & Skincare

Πριν από κάθε μακιγιάζ είναι σημαντικό να έχουμε προετοιμάσει την επιδερμίδα κατάλληλα, ώστε να η εφαρμογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε έπειτα, να είναι τέλεια. 

Ξεκινήστε λοιπόν με μια απαλή απολέπιση, ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να επαναφέρετε την φωτεινή όψη στο δέρμα. Στη συνέχεια, μια μάσκα σε μορφή κρέμας ή sheet mask θα σας ενυδατώσει σε βάθος, βοηθώντας τα προϊόντα μακιγιάζ να κρατήσουν για περισσότερη ώρα στο πάνω σας. 

Βeauty Tools: Όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι

Κι αφού ολοκληρώσαμε το basic skincare routine μας, πάμε να δούμε τα must have του μακιγιάζ!

#1Βeauty Blender

Mερικές από εσάς θα το γνωρίζετε ή θα το χρησιμοποιείτε ήδη: Το beauty blender αποτελεί το must-have σφουγγαράκι σε κάθε μακιγιάζ, για όσες από εσάς θέλετε ομοιόμορφη κάλυψη & αποτέλεσμα. Με το beauty blender μπορείτε να απλώσετε εύκολα και γρήγορα το foundation, το concealer αλλά και το υγρό ρουζ!

Τip: Μετά από κάθε χρήση, καθαρίστε σχολαστικά για να αποφύγετε τυχόν βακτήρια. 

#2 Πινέλα

Ίσως και το πιο σημαντικό εργαλείο στο μακιγιάζ καθώς καλύπτει με ακρίβεια τις καμπύλες του προσώπου και είναι καθοριστικό για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Στο εμπόριο υπάρχουν διάφορα πινέλα μακιγιάζ, ένα για κάθε ανάγκη. Τα βασικά, ωστόσο, τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα, είναι το πινέλο foundation, ρουζ, πούδρας & ματιών.

#3 Βουρτσάκι φρυδιών 

Τα φρύδια, λένε πως παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στο σχήμα του προσώπου και το συνολικό look. Και μιας που τα bushy eyebrows είναι στη μόδα πιο πολύ από ποτέ, ένα βουρτσάκι για να χτενίζετε τα φρύδια σας και να έχετε ένα επιμελημένο look είναι απαραίτητο!

#4 Scrub χειλιών 

Τέλος, τα ζουμερά και σαρκώδη χείλη προσδίδουν χάρη σε κάθε μακιγιάζ. Ένα scrub χειλιών θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα των χειλιών και θα επαναφέρει τον όγκο τους.

Η επένδυση σε εργαλεία ομορφιάς υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη για την επίτευξη αψεγάδιαστου μακιγιάζ. Η GruppoMD φροντίζει να σας παρέχει προϊόντα & εργαλεία ομορφιάς από τα πιο περιζήτητα brand του εξωτερικού. Εάν ενδιαφέρεστε να τα εντάξετε στο εμπόρευμά σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

Ακόμη, τα showroom μας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτά και σας περιμένουν, για να βρείτε από κοντά τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης τόσο για εσάς όσο και για την επιχείρησή σας!