ΜΕΝΟΥ
Follow us

Τα Τop Χριστουγεννιάτικα Προϊόντα που Πρέπει να Ενσωματώσετε στο Κατάστημά σας!

Η εορταστική περίοδος πλησιάζει, και είναι η τέλεια εποχή για τα eshop και τα καταστήματα λιανικής να μετατρέψουν το απόθεμά τους σε ένα χειμερινό όνειρο γεμάτο μαγικές επιλογές δώρων. 

Σε αυτόν τον πλήρη οδηγό, παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιδέες θεματικών χριστουγεννιάτικων προϊόντων, που μπορούν να σας βοηθήσουν να αιχμαλωτίσετε το πνεύμα των γιορτών, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να καταστήσετε το eshop ή το κατάστημά σας τον αγαπημένο προορισμό για εορταστικές αγορές.

1. Αρωματικά Κεριά 

Πρώτο στη λίστα και όχι άδικα, καθώς τα κεριά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους την περίοδο των Χριστουγέννων. Είτε πρόκειται για το σπίτι, έναν επαγγελματικό χώρο ή δώρο γιορτών, τα Χριστούγεννα συνοδεύονται με λαχταριστές μυρωδιές κι αρώματα που μας ταξιδεύουν σε κάποιο Christmas market, κάπου στην Ευρώπη!

Ανακαλύψτε κεριά σε χονδρική από τη Gruppo MD και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας κατάστημα.

2. Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Σπιτιού

Εδώ η λίστα είναι ανεξάντλητη, καθώς τα Χριστούγεννα τα διακοσμητικά γεμίζουν κάθε γωνιά σε κάθε σπίτι. Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, πήλινα διακοσμητικά, κρεμαστά και η λίστα συνεχίζεται.

3. Σετ Δώρου 

Εμπλουτίστε το κατάστημά σας με σετ δώρου, μιας και αυτή η εποχή είναι γεμάτη συναθροίσεις, γιορτές και γενέθλια. Στη συλλογή της Gruppo θα βρείτε μοναδικά χριστουγεννιάτικα σετ δώρου σε χονδρική που περιλαμβάνουν κρέμες χεριών και σώματος, lotion, αφρόλουτρα και πολλά ακόμη ξεχωριστά kit και χρηστικά αξεσουάρ.

4. Ευχετήριες Κάρτες

Πολλοί από τους πελάτες που θα επιλέξουν ένα δώρο από το κατάστημά σας, σίγουρα θα θέλουν να το συνοδεύσουν με μια όμορφη ευχετήρια κάρτα. Έτσι, σας έχουμε εξασφαλίσει τις κάρτες από The Gift Label, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Φυσικά, οι παραπάνω επιλογές αποτελούν τις άμεσες προτάσεις όσον αφορά τα Χριστούγεννα και όλη την προ-εορταστική περίοδο για ένα φυσικό ή online κατάστημα. Μην ξεχνάτε ωστόσο, ότι πάσης φύσεως προϊόντα έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα μιας και ο κόσμος καταναλώνει σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι τους υπόλοιπους μήνες. 

Ακολουθώντας λοιπόν τις προτάσεις μας αλλά και το δικό σας ένστικτο σύμφωνα με την επιχείρησή σας, δεν κάνετε μόνο ευκολότερη την αγορά δώρων για τους πελάτες σας, αλλά δημιουργείτε και τις συνθήκες για μια επιτυχημένη και μαγική περίοδο γιορτών. Επομένως, ετοιμάστε τα ράφια σας, ενημερώστε τον ιστότοπό σας και ετοιμαστείτε να κάνετε αυτήν την περίοδο γιορτών αξέχαστη! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τα brand που εμπορευόμαστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Gruppo MD ή να επισκεφθείτε τα showroom μας σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.