ΜΕΝΟΥ
Follow us

Χειμερινά Αρώματα: Τα δημοφιλέστερα της Gruppo MD για το 2023!

χειμερινά αρώματα χονδρικής

Καθώς φτάσαμε στη χειμερινή περίοδο, ήρθε η ώρα να ανταλλάξουμε τα ανάλαφρα αρώματα με κάτι λίγο πιο ζεστό. Τα χειμερινά αρώματα είναι πλούσια, πικάντικα και ξυλώδη, ιδανικά για τους ψυχρότερους μήνες. 

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα εξερευνήσουμε μερικά από τα χειμωνιάτικα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε που θα σας κρατήσουν ζεστούς όλη τη σεζόν.

Γυναικεία

  1. Alambar – Laboratorio Olfattivo

Αμπρακαντάμπρα και το άρωμα κάνει τα μαγικά του στο δέρμα! Οι αισθήσεις σαγηνεύονται με αυτό το εξωτικό, γυναικείο άρωμα στο οποίο κυριαρχούν οι ζεστές νότες κεχριμπαριού. Είναι ιδανικό για όσους αγαπούν ένα ξυλώδες και γήινο άρωμα.

  1. Nirmal – Laboratorio Olfattivo

Το Nirmal θα πεί αγνό, αψεγάδιαστο. Ένα Ανατολίτικο, αυστηρό και συνάμα τρυφερό άρωμα 100ml για γυναίκες. Η νότα κορυφής είναι το καρότο, οι μεσαίες νότες είναι ίριδα και βιολέτα & οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι και κέδρος.

  1. Rosamunda – Laboratorio Olfattivo

Το Rosamunda είναι ένα τριανταφυλλένιο άρωμα 100ml για γυναίκες. Σαγηνευτικό και άγνωστο πεδίο για τη μύτη, η απόλυτη λατρεία στο τριαντάφυλλο, συνοδευμένο από νότες σανδαλόξυλου, μόσχου και κέδρου. Κομψό και διακριτικό υπό το φως της ημέρας, παθιασμένο όταν η νύχτα πέφτει.

Βρείτε όλη τη συλλογή σε αρώματα χονδρικής από Laboratorio Olfattivo στο site της Gruppo MD.

Ανδρικά

  1. Cozumel – Laboratorio Olfattivo

Άγριο, ναρκισσιστικό και αρρενωπό, ένα άρωμα που “παίζει” ανάμεσα στη ζεστασιά και τη δροσιά, με νότες από φασκόμηλο, λευκό ταμπάκο, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι.

  1. Musgo Real, No2 Oak Moss – Claus Porto

Ανδρική κολώνια Νο2 100ml με μυρωδιές από βελανιδιά, εστραγκόν και φασκόμηλο. Οι νότες δροσιάς συγκρούονται με τις νότες ζεστασιάς δημιουργώντας ένα εκρηκτικό, αρρενωπό αρωματικό μείγμα.

Genderless

  1. VaneXtasy – Maison Tahite

Ένα γοητευτικό ταξίδι στην Τζαϊπούρ της Ρατζαστάν, πλημμυρισμένο από την αρχαία μυρωδιά της απόλυτης βανίλιας και του σαγηνευτικού σανδαλόξυλου. Με πολύτιμα συστατικά όπως γάλα καρύδας και νότες καραμέλας, βανίλια absolute, αιθέρια έλαια από σανδαλόξυλο, κέδρο και βάλσαμο του Περού.

  1. Punk Motel – Coreterno

Φωτεινό, ντελικάτο αλλά ταυτόχρονα με έντονο χαρακτήρα. Νότες από περγαμόντο και λευκά ροδοπέταλα “λερώνονται” με σαλικυλικά τα οποία προσδίδουν μια ελαφρώς αλμυρή “γεύση”, χωρίς όμως να υπάρχουν πραγματικά θαλασσινές αρωματικές προσθήκες.

  1. Hardkor – Coreterno

Ένα unisex άρωμα που γεννά την παρόρμηση προς την υπέρβαση, ακαταμάχητα γκουρμέ, αμαρτωλά προκλητικό. Μια ριπή από κακάο absolute και βανίλια αγκαλιάζει το φρουτώδες μείγμα πορτοκαλιού και ανανά, που εμπλουτίζεται από άνθη αμυγδάλου και απογειώνεται από την πικάντικη πιπερόριζα και το κάρδαμο.

Συμπερασματικά, τα χειμερινά αρώματα είναι πλούσια, πικάντικα και ξυλώδη, ιδανικά για τους ψυχρότερους μήνες. Είτε προτιμάτε ένα ξυλώδες και γήινο άρωμα, ένα ελαφρύτερο και πιο φρέσκο άρωμα, είτε ένα φρουτώδες και ξυλώδες άρωμα, υπάρχει ένα χειμερινό άρωμα για όλους. 

Περιηγηθείτε στο site της Gruppo MD και βρείτε προϊόντα σε χονδρική για το φυσικό ή τo online κατάστημά σας. Παράλληλα μπορείτε να επισκεφθείτε τα showroom μας σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη και να γνωρίσετε από κοντά προϊόντα που θα προσθέσουν την έξτρα πολυτέλεια στο κατάστημά σας.